Башким Исмаили

Историја

18 октомври, 2019 1.73 KB csv b80b2e0a1d10effe723460fa18c5c915 спореди
07 февруари, 2019 1.57 KB csv 2ae314fe1bab0e275391afad75c1bf65 спореди
03 април, 2016 1.25 KB csv 819e8fa043a7794762c52d60984e9f9b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мајка Тереза“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Заем, "922.500, 00 денари", 2018 2028,

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.075.000, 00 денари", 2018 2028,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со гаража, "4.558.986, 00 денари", 68 м2 со 23 м2 и 8 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "4.536.200, 00 денари", 18.595 м2 Село Седларце 1979 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "4.291.000, 00 денари", 200 м2 + 500 м2 Село Седларце 1979 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан со гаража, "5.464.047, 00 денари", 80 м2 со 24 м2 и 20 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "735.600, 00 денари", Голф 7 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.655.100, 00 денари", Ауди А6 2012/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Животно осигурување, "1.279.200, 00", 1 2013, Стекнување на друг начин