Кристина Крлеска Деспотоска

Историја

06 март, 2018 542 B csv 9af00a86c521f6c87e7a96ea1f268a8f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Градски пазар -Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00", 2015 /,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00", 80 м2 Охрид 2004 -, Стекнување со наследство

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "666.000, 00", 222 -, Стекнување со договор за купопродажба