Зоран Целески

Историја

03 април, 2016 1.09 KB csv 0c913905f6581e940a8cc93c1262d908

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Св. Наум Охридски“ - с. Пештани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "825.737, 00 денари", 2007 15 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "307.000, 00 денари", 2010 5 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.500.000, 00 денари", 18 м2 Скопје 2007 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "700.000, 00 денари", 400 м2 Охрид 1985 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "12.000, 00 денари", Застава 101 1980/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Даеву Ланос С 1999/2002, Стекнување на друг начин