Ленче Богоевска

Историја

10 мај, 2018 1.01 KB csv 20a79b3f8d1b25d9ecb7e8c5c6057597

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Даме Груев

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "18.400, 00", 8 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "21.000, 00", 70 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "830.000, 00", 415 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.057.783, 00", 109 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "972.000, 00", 60 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок