Јусуф Арифи

Историја

03 април, 2016 1.28 KB csv 7e728354650d6d09d735ed091a4656ee

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Државен испитен центар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "8.000.000, 00 денари", "90 м2 Сомбор, Република Србија 1999 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "8.000.000, 00 денари", 1.500 м2 село Камењане 2004 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "6.000.000, 00 денари", 7.000 м2 село Камењане 2004 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 280 м2 село Камењане 2004 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000.000, 00 денари", БМВ 530 2004/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Мерцедес 190 1984/2009, Стекнување со договор за купопродажба