Зоран Маџовски

Историја

02 септември, 2018 4.16 KB csv b89c8763607ff06382ed88646d4952a8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен пазарен инспекторат

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "16.493, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "1.734.873, 00", Шпаркасе Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "11.680, 00", Стопанска банка ад скопје -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "43.791, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.968.000, 00", 2017 4 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.170.000, 00", 2016 20 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "118.324, 00", - 2 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "29.710, 00", - 1 година,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "56.781, 00", - 1 година,

Други приходи, Личен имот, дивиденда, "790.389, 00", 2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "220.000, 00", 190 м2 Скопје 2006 15/233, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.800.000, 00", 586 м2 Крива Паланка 1997 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "2.000.000, 00", 312 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "7.000.000, 00", 95 м2 Скопје 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.800.000, 00", 586 м2 Крива Паланка 1997 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "225.000, 00", 729 м2 Крива Паланка 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "270.000, 00", 873 м2 Крива Паланка 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.200.000, 00", 77 м2 Скопје 2005 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.150.000, 00", 106 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Личен имот, По основ на неисплатени плати, "414.000, 00", 2018, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "150.000, 00", Фолксваген Голф 2002/2017, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "250.000, 00", Ауди А3 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.968.000, 00", Мерцедес мл250 2012/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "600.000, 00", Уметнички слики -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Удели, "305.000, 00", 1 2012, Стекнување на друг начин