Фросина Маџарова

Историја

10 мај, 2018 525 B csv 14cad8d2aeab55716058d8344a90401e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Тошо Арсов“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 209 м2 Штип 1984 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "30.000, 00 денари", "Скутер ""JOHWAY"" 2008/2011", Стекнување со договор за купопродажба