Сашо Недески

Историја

01 септември, 2019 1.40 KB csv 8d35b73a782c3e0bc307111cf3b00fa3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОЕМУЦ Св. Наум Охридски - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "61.500, 00", Социете женерал Охрид 2015, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "1.886.451, 00", 15337 м2 Кавадарци 2013 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00", 58 м2 Охрид 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "5.150.000, 00", 84 м2 Охрид 1997 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "170.000, 00", 2757 м2 Белчишта 1997 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.150.000, 00", 84 м2 Охрид 1997 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Цитроен ц3 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба