Елена Мирчевска

Историја

03 април, 2016 693 B csv f9546048c6ad5a03627f534e81f74cbc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Спомен куќа Тодор Проески - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 120 м2 Битола 2006 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.300.000, 00 денари", 49 м2 Охрид 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "400.000, 00 денари", КИА Рио 2010/2011, Стекнување со договор за купопродажба