Наташа Танеска

Историја

29 март, 2018 394 B csv bdeb308b97a907706d62360a27fff873

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште „Св.Климент Охридски“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "233.000, 00 денари", 2008 -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.521.992, 00 денари", 58 м2 со 362 м2 Охрид 2000 1/6, Стекнување со наследство