Раде Жегарац

Историја

03 април, 2016 939 B csv 78ded9cc4ea017fdfe5a80255257b88a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Блаже Конески“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Гаража, "300.000, 00 денари", 24 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "155.000, 00 денари", Сеат ибица 2002/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "372.000, 00 денари", Опел Астра ГТЦ 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "558.000, 00 денари", Тојота Рав 4 2006/2011, Стекнување со договор за купопродажба