Илче Соклевски

Историја

29 март, 2018 1.59 KB csv 4eb1155c120c026ef741a880b9673ce2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Славко Лумбарковски Новаци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "250.000, 00", 2017 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.100.000, 00", 248 м2 + 123 м2 + 8 м2 + 12 м2 Битола 2015 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.200.000, 00", 51 м2 + 16 м2 + 75 м2 Битола 2015 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "180.000, 00", 500 м2 Новаци 2014 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "240.000, 00", 3681 м2 Новаци 2013 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "900.000, 00", 144 м2 + 82 м2 + 77 м2 Битола 2013 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.000.000, 00", 58 м2 + 58 м2 Битола 2013 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "5.500.000, 000", 62 м2 + 62 м2 + 58 м2 Битола 2013 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Рено Клио 3 2008/2012, Стекнување на друг начин