Горан Тасковски

Историја

03 април, 2016 845 B csv e4968384d991467c6cf6ee93ca3cf6d7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Република Турција

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00 денари", 2010 4 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 350 м2 Битола 1985 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Аскона 1986/1987, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Шевролет Авео 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба