Душанка Крстевска

Историја

29 декември, 2017 2.25 KB csv 3f668a16e672854dc2f022a76c64e661 спореди
03 април, 2016 2.03 KB csv 74b7b8604c4a84fd386dd35b857081b5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ “Гоце Делчев“ Илинден

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "22.593, 70", Комерцијална банка 27.07.2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 700.000, 00", Комерцијална банка 02.02.2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Договор за долгорочно штедење, "700.000, 00", Комерцијална банка 14.07.2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "32.741, 00", Комерцијална банка 27.07.2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "5.867.100, 00 денари", 3.180 м2 Илинден 2012 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "1.537.500, 00 денари", 1.000 м2 Илинден 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.396.000, 00 денари", 520 м2 Илинден 1978 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "100.000, 00 денари", Киа Бонго 1999/1999, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "500.000, 00 денари", Цитроен Џампер 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба