Вилма Петреска-Анастасова

Историја

10 мај, 2018 423 B csv 2c5e7b5463e93ad2f8cd1c64664733df

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Завод за деца со посебни потреби „Кочо Рацин“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, /, 196 м2 Битола 2010 3/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Пасиште, /, / Битола 2011 64/1120, Стекнување со наследство