Науаф Баара

Историја

01 септември, 2019 2.00 KB csv cd5890ffafc02170a585c2248a600e41 спореди
02 октомври, 2017 1.84 KB csv 5f5c894d77a83355d59b481ebc655266

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Геолошки завод на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "2.982.750, 00 денари", 45 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 753 м2 Злетово 1991 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.151.800, 00 денари", 42 м2 + 9 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "870.000, 00 денари", 55 м2 Тетово 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "4.089.000, 00", 70 м2 Скопје / /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Мерцедес 1997/2015, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Фолксваген 1997/2016, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Опел Астра 2004/2017, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "390.000, 00 денари", Мерцедес 1979/2015, - недал податок -

Хартии од вредност, Имот на деца, Удели, "279.000, 00 денари", 100% 2016, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Личен имот, Удели, "308.100, 00 денари", 100% 2005, Стекнување на друг начин