Лидија Спасеска

Историја

25 октомври, 2020 930 B csv 4dee0835a0ef2e83a24b0a31736e1352 спореди
03 јануари, 2020 852 B csv 8264f4f6161c97ebc5be2acd7cc3f6ae

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Јавна установа за деца - Детска градинка „Детска радост“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "246.000, 00", 2020 2024,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "1.272.000, 00", 318 м2 Скопје 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "400.000, 00", 9.300 м2 Македонски Брод 1999 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "370.000, 00", Peugeot 308 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "619.380, 00", Тојота Јарис 2020/2020, Стекнување со договор за купопродажба