Љупче Кочоски

Историја

25 октомври, 2019 991 B csv 9fdb6141adb9d12a6618ea024a35807e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет “Св.Климент Охридски“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.787.374, 00", 2018 2038,

Долгови, Личен имот, Кредит, "361.500, 00", 2017 2023,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.230.000, 00", 37 м2 Битола 1999 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "3.075.000, 00", 81 м2 Битола 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.013.500, 00", 49 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "184.500, 00", Цитроен Ц3 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба