Виолета Рајковчевиќ

Историја

03 април, 2016 536 B csv c41fb179e9449de70193aaddc61d9e88

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Партизански дом “Сандево“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "770.000, 00 денари", 1.264 м2 село Глуво 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Југо 1.1 1999/2002, Стекнување со договор за купопродажба