Ардијан Муча

Историја

10 мај, 2018 1.33 KB csv 75789dfd2a5ea3cf2e10fb3d330fb763

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП „Паркови и зеленило“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "49.171, оо денари", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "82.863, оо денари", Прокредит Банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "60.000, оо денари", 2015 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "105.000, оо денари", 2014 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.000.000, оо денари", "150 м2 Чаир, Скопје 1960 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.000.000, оо денари", 94 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "13.000, оо Евра", Фолсваген Џета 2012/2015, Стекнување со договор за купопродажба