Горан Иванов

Историја

06 март, 2018 673 B csv c5d824fc9ff33cdadaa3d197b41c7649

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Славчо Стојменски“ - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "2.000.000, 00 денари", 117 м2 Виница 2007 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "500.000, 00 денари", 4.524 м2 Виница 2007 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес 2001/2013, Стекнување со договор за купопродажба