Иван Спанчевски

Историја

12 јули, 2016 1.05 KB csv 4fee49d9ccb30903b5e3fec91abb4c54

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозити, "денари 300.000, 00", Стопанска банка 2009, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.200.000, 00 денари", 2011 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "150.000, 00 денари", 2012 2019,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.304.000, 00 денари", 53 м2 Кочани 1994 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.636.000, 00 денари", 76 м2 Кочани 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фолксваген 1300 Буба 1972/1987, Стекнување со наследство