Златко Мицевски

Историја

04 јануари, 2022 394 B csv 047067f53346bf946e97407f3cb848c2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Чаир

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00", 2018 2028,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "311.769, 00 на 40 год.", 64 м2 РСМ 1993 1/3, Стекнување со договор за купопродажба