Кирил Сотировски

Историја

04 јануари, 2022 3.42 KB csv caa3e23a8acbfc274fc942634a4ea7ed

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > УКИМ - Шумарски Факултет

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "11.959, 00 УСД", НЛБ Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "28.428, 00", НЛБ Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "15.000, 00 УСД", Шпаркасе банка 2020, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Доход од авторски и сродни права, "19.512, 00", 2020,

Други приходи, Личен имот, Друг Доход од работа, "621.670, 00", 2020,

Други приходи, Личен имот, дивиденди, "254.628, 00", 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, -, 279 м2 Охрид 1978 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, -, 279 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект, -, 162 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, -, 146 м2 Охрид 1978 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "5.200.000, 00", 73 м2 Скопје 2006 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "6.300.000, 00", 79 м2 Скопје 2013 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.200.000, 00", 73 м2 Скопје 2006 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.300.000, 00", 79 м2 Скопје 2013 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "9.600.000, 00", 120 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "280.000, 00", Фиат Пунто 2009/2009, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Алфа Ромео 156 2000/2000, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00", Алфа Ромео 159 2006/-, Стекнување со договор за подарок

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "3.192.000, 00", 380 2012, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "4.041.840, 00", 12.248 2012, Стекнување со договор за купопродажба