Рамо Биберовиќ

Историја

20 октомври, 2016 1.16 KB csv 8468f357b61a5522787dc814e9fb9324

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Рајко Жинзифов“ Оризари, Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.000.000, 00 денари", "43.825 м2 село Г. Оризари, Велес 2003 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со помошни простории, "6.000.000, 00 денари", "418 м2 село Г. Оризари, Велес 2006 1/1", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00 денари", "238 м2 село Г. Оризари, Велес 2003 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "180.000, 00 денари", Трактор ИМТ 533 1974/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Фолксваген Голф 1.9ТДИ 2003/2011, Стекнување со договор за купопродажба