Дениз Исмаили

Историја

01 септември, 2019 576 B csv e7f2b5e37bdadacd40bf107081524c85

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Управа за наменско призводство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.922.200, 00", 2019 2045,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.476.000, 00", 50 м2 Тетово 1994 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "138.375, 00", Опел Корса 2002/2015, Стекнување со договор за купопродажба