Александар Папулев

Историја

03 април, 2016 368 B csv 48b682317a697326cc78571d7dd57645

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКПД „Комуна“-Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "120.000, 00 денари", - -,

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 200 м2 Ново Село - -, - недал податок -