Огнен Симоновски

Историја

11 февруари, 2017 3.18 KB csv 59fe255560a892ae2bc65cff9b38c294 спореди
19 ноември, 2016 3.02 KB csv b757e139bd4664fa200076c3fb8c85de

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > В.Д.Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за Неврологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брат, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00 денари", Про Кредит банка Скопје 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брат, Денарски депозити, "денари 787.000, 00", Шпаркасе банка ад скопје 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозити, "денари 750.000, 00", Шпаркасе банка ад скопје 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 17.720, 00", НЛБ Банка АД Скопје 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозити, "денари 120.000, 00", НЛБ Банка АД Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брат, Кредит, "240.000, 00 денари", 2014 2017,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "80.000, 00 денари", 2016 2017,

Други приходи, Личен имот, Примања по основ на договор за услуги, "9.000, 00 денари", еднаш месечно,

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, "2.800.000, 00 денари", 50 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "3.000.000, 00 денари", 130 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "500.000, 00 денари", 57 м2 Скопје - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.600.000, 00 денари", 58 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.000.000, 00 денари", 78 м2 Скпоје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фолксваген Поло 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Шевролет Калос 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Удели, "2.000, 00 денари", 50 2016, Стекнување со договор за купопродажба