Александар Арсов

Историја

03 април, 2016 1.22 KB csv c4848ee1eed23dfd022ada9c153a2f02

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Народен музеј Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "246.000, 00 денари", 2011 6 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "252.000, 00 денари", 2013 6 години,

Други приходи, Личен имот, Паушал за советник, "10.000, 00 денари", 2013-2014,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "350.000, 00 денари", 5.500 м2 Свети Николе 2011 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 110 м2 Свети Николе 1979 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Лозје, "250.000, 00 денари", 1.300 м2 Свети Николе 1985 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес Ц 200 2003/2013, Стекнување со договор за купопродажба