Елизабета Канческа Милевска

Историја

03 април, 2016 1.63 KB csv 43a7354241298c56cd42c8a3e6f970c0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за култура > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брат, Дел од куќа, "5.904.000, 00 денари", 96 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.444.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "4.206.600, 00 денари", 114 м2 Скопје 1971 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "5.535.000, 00 денари", 90 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.968.000, 00 денари", 32 м2 Охрид 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "300.000, 00 денари", Скутер Пиаџо 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "840.000, 00 денари", Фолксваген Голф 6 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "1.800.000, 00 денари", накит /, Стекнување со наследство