Моника Накова

Историја

07 февруари, 2019 661 B csv d3b1c729ec867090004acde0ebbda050 спореди
12 јули, 2016 575 B csv 54daaf2d95001ea9b5fb62d62a320775

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна општинска установа за деца - детска градинка „Ѕвездички“ Чешиново

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "79.000, 00 денари", 2015 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, /, 82 м2 село Чешиново 2006 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фолксваген Лупо 1998/2015, Стекнување со договор за купопродажба