Ѓорге Иванов

Историја

10 мај, 2017 1.32 KB csv 123ef4a25c1d026b48640403ad5f806e спореди
03 април, 2016 1.29 KB csv 945346293a0caa45cceb8d8ef2061dc2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на Република Македонија > Претседател на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 120.000, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Трансакциона сметка, "денари 2.152.325, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 34.440, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "USD 277, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 4.017.058, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.000.000, 00 денари", 75 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за подарок