Лилјана Илиевска

Историја

25 јануари, 2020 971 B csv 50dba84a6ea7fb3e38ba93c97412b545

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "12.000, 00", 2018 2020,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "250.000, 00", 2018 2023,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "62.687, 00", 2017 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "33.299, 00", 2016 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2013 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.855.278, 15 денари", 91 м2 Битола 1990 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Форд Фиеста 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба