Марјан Ристески

Историја

03 април, 2016 2.34 KB csv ebcce71e8129e74bd599d0383b2e3842

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен студентски центар “Никола Карев“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, -, Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Трансакциона сметка, -, Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на родители, Трансакциона сметка, -, Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, денари 1.748.501.00, Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Средства во готово, "4.000, 00 евра", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, нема податок, 1.588 м2 КО Велгошти - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, нема податок, 65.605 м2 КО Белчишта - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, нема податок, "325 м2 Велгошти, Охрид - 1/1", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, нема податок, 757 м2 Охрид - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, нема податок, 784 м2 село Белчишта - 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, 240.000.00 денари, Пежо 206 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Опел Вектра 1996/2008, Стекнување со договор за купопродажба