Весела Честоева

Историја

03 април, 2016 1.09 KB csv dfe4a5eceea1ffa328177feffdfab51a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Археолошки музеј на Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "613.000, 00 денари", - до јули 2012,

Други приходи, Имот на брачен другар, Лични примања, "23.000, 00 денари", 2012,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "123.000, 00 денари", "0, 2 хектари Демир Капија - /", - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.059.000, 00 денари", 110 м2 Демир Капија 1970 /, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Југо Корал 55 1990/1995, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "781.050, 00 денари", Рено Клио 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба