Ангела Ангеловска Усовска

Историја

07 февруари, 2019 477 B csv ad38d643476c037dc861ad345884d9f8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Мајски Цвет Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00", 2018 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "315.000, 00", 2018 2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "120.000, 00", 1818 м2 Кушевиште 2016 -, Стекнување со наследство