Николче Димовски

Историја

28 април, 2020 1.30 KB csv 610999ac50e1b5c1553acdf0e5fd3839

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "920.000, 00", 2018 2028,

Долгови, Личен имот, Кредит, "920.000, 00", 2018 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "307.500, 00 денари", 2.080 м2 Велес 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Лозје, "246.000, 00 денари", 1.160 м2 Велес 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.460.000, 00 денари", 82 м2 Велес 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00", Пасат 2011/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "61.500, 00 денари", Пежо 106 1997/2005, Стекнување со договор за купопродажба