Јордан Лукаревски

Историја

03 април, 2016 1.23 KB csv 94fedf87543c67f60a731baa2ea8c6e7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУГС Гимназија „Раде Јовчевски-Корчагин“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00 денари", 72 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "240.000, 00 денари", 13 м2 Скопје 1974 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "100.000, 00 денари", 60 м2 Скопје 1980 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.900.000, 00 денари", 85 м2 Скопје 1974 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "12.000, 00 денари", Фолксваген Голф 2 1990/1990, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Фолксваген поло 2004/2005, Стекнување со договор за купопродажба