Филип Секулоски

Историја

07 февруари, 2019 284 B csv 68b2b199e4343c3d460fc1a3bdcf2eaa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен студенски дом „НХ ОРДЕ ЧОПЕЛА“ - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Личен имот, Сопственик на ДООЕЛ, "2.000.000, 00 денари", , Стекнување со наследство