Марјанчо Арсов

Историја

03 април, 2016 985 B csv 6eab4bab8d028ba283b4d35907158102

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државно средно училиште за образо. и рехаб.„ИСКРА“ Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.029.543, 00 денари", 2012 15 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.244.750, 00 денари", 43 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.686.300, 00", 283 м2 Штип 1997 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "738.000, 00 денари", 60 м2 Штип 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "203.000, 00 денари", Волксваген Пасат 1998/2012, Стекнување со договор за купопродажба