Бранислав Светозаревиќ

Историја

03 април, 2016 2.22 KB csv 0ac794e0eb32754265c92dd9aaf20a38

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Музеј на македонската борба за државност и самостојност

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "400.000, 00 денари", 2014 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "220.000, 00 денари", 2013 4 години,

Друг имот, Личен имот, Филателистичка збирка, "900.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.540.000, 00 денари", 36 м2 Охрид 2007 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "3.264.000, 00 денари", 106 м2 Тетово 1983 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.409.900, 00 денари", 23 м2 Тетово 2007 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.478.400, 00 денари", 24 м2 Тетово 1992 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.724.800, 00 денари", 28 м2 Тетово 1986 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "985.600, 00 денари", 16 м2 Тетово 1999 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.236.000, 00 денари", 170 м2 Тетово 1983 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Сеат Алхамбра 1999/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Астра 1994/2005, Стекнување со договор за купопродажба