Ѓорѓи Радојков

Историја

05 октомври, 2016 2.49 KB csv 7baebb52ba93a3998f8b2c07b5575fa5 спореди
03 април, 2016 2.26 KB csv 96a196a3b86f6350e45c03d971cf4c62

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Председател > Основен суд Скопје 2

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 11.000, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 5.000, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 0, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 300.000, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 523.000, 00", Стопанска банка АД Скопје -, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Личен имот, Кредит, "5.000, 00 евра", 2011 3 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, /, 350 м2 со 600 м2 Скопје 1984 1/8, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, /, 2.070 м2 КО Горно лисиче 1958 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "550.000, 00 денари", 110 м2 со 609 м2 Скопје 1963 1/4, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "450.000, 00 денари", 55 м2 Охрид 2001 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "550.000, 00 денари", 110 м2 со 609 м2 Скопје 2001 1/4, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, /, 573 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, /, Опел Антара -/2014, Стекнување со договор за купопродажба