Татјана Стефаноска

Историја

29 октомври, 2017 1.97 KB csv f5d0b3648a284973bf7c71caaea907ab

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Извршен член на Одбор на директори > АД Тутунски комбинат Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00 денари", 2010 2020,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "307.000, 00 денари", 2016 2018,

Долгови, Личен имот, Кредит, "110.000, 00 денари", 2016 2016,

Друг имот, недал податок, златен накит, "300.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, недал податок, уметнички слики, "1.500.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Други приходи, Имот на брачен другар, дивиденда, "110.000, 00 денари", април 2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.700.000, 00 денари", 100 м2 Прилеп 1992 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.500.000, 00 денари", 61 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.500.000, 00 денари", 25 м2 Скопје 2009 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Рено Меган 1998/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Мерцедес 2004/-, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "3.200.000, 00 денари", 1100 2009, Стекнување со договор за купопродажба