Анета Петровска

Историја

21 април, 2016 1.17 KB csv d6e89c4aab7e830294b18fb690cc8b41

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Посебно основно училиште „Иднина“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Надоместок, "1.500, 00 денари", еднократно,

Други приходи, Личен имот, Надоместок, "1.500, 00 денари", еднократно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 7.000 м2 село Мршевци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, /, 1.093 м2 село Бујковци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, /, 420 м2 Скопје - -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, /, Нисан Примера 1995/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Сеат Ибица 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба