Наталија Радивојевиќ Миленкова

Историја

04 јануари, 2022 1.93 KB csv bae955c923cb4b4df535b0aa22efc489 спореди
01 септември, 2019 1.89 KB csv 151987cbf9d9ee7dca0ff1b8b987a75e спореди
10 мај, 2018 1.54 KB csv dab79daa5e7933e81eec504427b9bcaf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ООУ „Ацо Шопов“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "109, 00 EUR", Стопанска банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "690.000, 00 денари", УНИ Банка 2020, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.923.135, 00", 2019 2027,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "50.000, 00 денари", - 2022,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "80.000, 00 денари", 2020 2022,

Долгови, Имот на брачен другар, Лизинг, "1.367.155, 00", 2020 2023,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "35.247, 00 денари", 2020 2025,

Други приходи, Имот на брачен другар, Договор за авторско дело, "200.000, 00", 2019-2021,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "283.000, 00", 15 м2 Скопје 2020 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Барака, "4.131.126, 00 денари", 123 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "374.000, 00 денари", 187 м2 Скопје 2014 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "1.367.155, 00 денари", Рено Каптур 2020/2020, Стекнување на друг начин