Владимир Атанасов

Историја

20 јули, 2017 640 B csv ac85b86c2eaae1b1d6a78bbf3a032c96

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Археолошки музеј на Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.472.856, 00 денари", 2017 2037,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.777.965, 00 денари", 49 м2 Скопје 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Шевролет Матиз 2006/2014, Стекнување со договор за купопродажба