Игор Кузмановски

Историја

02 октомври, 2017 1.70 KB csv 40797160bb8481ce9dab382e8ed212c8 спореди
03 април, 2016 1.70 KB csv c7a0ba48c543a938bff58fdd838d35c4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за Неврологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "47.500, 00 денари", Тутунска банка 2008, Стекнување со договор за купопродажба

Други приходи, Личен имот, Договор за консултантски услуги, "160.238, 00 денари", 1 година,

Други приходи, Личен имот, Договор за консултантски услуги, "80.119, 00 денари", 1 година,

Други приходи, Личен имот, Надомест за клиничка студија Концерто, "616.300, 00 денари", 2 години,

Други приходи, Личен имот, Надомест за клиничка студија - Браво, "434.410, 00 денари", 2 години,

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "4.312.100, 00 денари", 72 м2 Скопје 2004 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на сестра, Стан, "4.314.100, 00 денари", 72 м2 Скопје 2004 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.849.026, 66 денари", 99 м2 Скоје 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.701.104, 53 денари", Субару Форестер 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба