Цветанка Аризанова

Историја

02 септември, 2018 1.52 KB csv 2a2d134d02376fa8e39e8a5f5c5ea165

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Кочо Рацин“ Дојран

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "920.000, 00 денари", 2018 2025,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "286.000, 00 денари", 358 м2 Стар Дојран 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "480.000, 00 денари", 960 м2 Нов Дојран 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "5.052.441, 00 денари", 115 м2 Нов Дојран и Стар Дојран 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.768.000, 00 денари", 218 м2 Стар Дојран 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.786.700, 00 денари", 242 м2 Нов Дојран 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "610.000, 00 денари", Фолксваген Голф 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба