Ирина Пановска Ставридис

Историја

28 април, 2020 1.98 KB csv 95098c6e56d900181d7188d5b0a6ccd7 спореди
03 јануари, 2020 1.70 KB csv ecf6d7ddb7dbf1dc7e5217dd9f816644

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за хематологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "20.003, 00 ЕУР", Комерцијална банка ад Скопје -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "11.330, 00 ЕУР", Стопанска банка АД Битола доспева 2029, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.200.291, 00", - -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.300.000, 00", 38 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00", 62 м2 Охрид 2016 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.200.000, 00", 85 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.500.000, 00", 93 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "3.220.151, 00", Audi Q5 Sport 2019/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "1.000, 00 ден.", 300 2019, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "310, 00 ден.", 100 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "318, 82 ден.", 951 2007, Стекнување со договор за купопродажба