Ѕвонко Филиповски

Историја

10 мај, 2018 558 B csv ebd011b3c38b9d660098b8e05f40323d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Одбор за контрола на материјално финансиско работење > ЈП „Комуналец“ КРИВА ПАЛАНКА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "140.000, оо денари", 08.02.2018 01.03.2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "360.000, оо денари", 21.05.2015 14.05.2020,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "190.000, оо денари", Опел Вектра 2001/2013, Стекнување со договор за купопродажба